Velkommen

Stokkebækskolen er en skole på Sydøstfyn i Svendborg Kommune, der har afdelinger i de tre små landsbyer, Hesselager, Gudme og Gudbjerg ca. 13 km nord for Svendborg.

Skolen er organiseret således, at afdeling-erne i Hesselager og Gudbjerg har elever i 0. – 6. klasse med henholdsvis ca. 100 og ca. 120 elever, og afdelingen i Gudme, hvor eleverne samles efter 6. klasse, har elever i 0. - 9. klasse og rummer ca. 300 elever.

Afdelingerne i Gudme og Gudbjerg har været idrætsskoler siden starten på Svendborg-projektet i 2008, mens afdelingen i Hesselager først blev idrætsskole efter skolestrukturændringen i Svendborg Kommune i 2011.

Anette Dehn den 27-06-2018

Nyt skoleår, nye køreplaner

5. august skifter FynBus køreplaner for de fleste ruter på Fyn og Langeland.

Du kan nu se buskøreplanerne for næste skoleår på Rejseplanen og FynBus.dk

Læs mere om ændringerne i de nye køreplaner her.

I Rejseplanens app til smartphones kan du desuden søge på dit eller dit barns rejse og tilmelde dig beskeder om forsinkelser eller ruteændringer, fx på grund af vejarbejde.

Se hvordan du gør på fynbus.dk/push

Ingen aktuelle dokumenter

Indlejret objekt

Så flyttede Bamseven ind på Stokkebækskolen!Se billeder fra afdeling Gudme i 0.-2.klasses Billeder på forældreintra.