Velkommen

Stokkebækskolen er en skole på Sydøstfyn i Svendborg Kommune, der har afdelinger i de tre små landsbyer, Hesselager, Gudme og Gudbjerg ca. 13 km nord for Svendborg.

Skolen er organiseret således, at afdeling-erne i Hesselager og Gudbjerg har elever i 0. – 6. klasse med henholdsvis ca. 100 og ca. 120 elever, og afdelingen i Gudme, hvor eleverne samles efter 6. klasse, har elever i 0. - 9. klasse og rummer ca. 300 elever.

Afdelingerne i Gudme og Gudbjerg har været idrætsskoler siden starten på Svendborg-projektet i 2008, mens afdelingen i Hesselager først blev idrætsskole efter skolestrukturændringen i Svendborg Kommune i 2011.

Astrid Birkbak den 30-06-2015
    SOMMERFERIE
    Kontoret holder lukket i perioden 2. juli til og med 2. august.

FØRSTE SKOLEDAG
    Første skoledag er mandag d. 10. august, hvor eleverne møder efter normalt skema.

Alle ønskes en dejlig sommerferie.

Astrid Birkbak
    Lone Nellemann Ølgaard den 29-06-2015
    Information omkring de forskelle processer i forbindelse med befordringsansøgningerne til transport.

.

Ingen aktuelle nyheder