Velkommen

Stokkebækskolen er en skole på Sydøstfyn i Svendborg Kommune, der har afdelinger i de tre små landsbyer, Hesselager, Gudme og Gudbjerg ca. 13 km nord for Svendborg.

Skolen er organiseret således, at afdeling-erne i Hesselager og Gudbjerg har elever i 0. – 6. klasse med henholdsvis ca. 100 og ca. 120 elever, og afdelingen i Gudme, hvor eleverne samles efter 6. klasse, har elever i 0. - 9. klasse og rummer ca. 300 elever.

Afdelingerne i Gudme og Gudbjerg har været idrætsskoler siden starten på Svendborg-projektet i 2008, mens afdelingen i Hesselager først blev idrætsskole efter skolestrukturændringen i Svendborg Kommune i 2011.

Anette Dehn den 24-05-2018

Sommerferieaktiviteter 2018

Nu er det snart sommerferie, og Svendborg Kommune har sammen med klubber, foreninger og andre arrangeret en del aktiviteter, som vi håber, jeres børn har lyst til at deltage i.

På skolen udleveres en flyer til alle elever. Flyeren fortæller kort, hvilke aktiviteter der bliver tilbudt i sommerferien. På ny hjemmeside www.aktivsvendborg.dk  kan I læse mere.

Hvis der er spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Kultur og Fritid på tlf. 62 23 30 40 eller [email protected]
  • 29-05-2018
    Skolehjemsamtaler 3c. · 3C
Ingen aktuelle dokumenter

Indlejret objekt

Så flyttede Bamseven ind på Stokkebækskolen!Se billeder fra afdeling Gudme i 0.-2.klasses Billeder på forældreintra.